De witte of keukentent is de tent die we zelf op de grote kampen altijd inzetten als keukentent. Door zijn zelfdragende constructie en grote afmetingen van 4,5 bij 8 meter biedt deze tent een grote binnenruimte zonder hinderlijke tentpalen. Door zijn witte katoenen doek biedt de tent veel licht van binnen. De tent is door zijn constructie op elke ondergrond op te zetten.

De tent kent aan één zijde een ingang, aan de achterkant is een enkel raam met gaas waar frisse licht naar binnen kan.

Als slaaptent is de tent minder geschikt door de lichte kleur, de slapers zullen al snel gewekt worden door de opkomende zon en toenemend daglicht. Indien gewenst kan er in de tent wel geslapen worden en biedt dan aan ongeveer 20 personen plaats.

Wordt de tent als feesttent gebruikt, dan herbergt deze al snel 30 personen (uitgaande van 0,6 m2 per persoon).

De tent wordt verhuurd a € 90.- per etmaal, dat is inclusief vervoer van en naar de locatie tot een straal van 5 km rondom ons groepshuis, inclusief opzetten en weer afbreken. Indien gewenst kan een grondzeil bijgeleverd worden.

Technische gegevens Witte / Keukentent
Slaaptent Eventueel
Feesttent Ja
Formaat inwendig 4*5,80   (36 m2)