De Jumbo is de grootste tent die we in de verhuur hebben en hij meet een indrukwekkende 9 bij 5 meter (45m2). De tent is van stevig katoen en heeft enkele ramen rondom waardoor er frisse lucht binnen gelaten kan worden. De tent kent twee in- en uitgangen, elk aan weerzijde van de tent.

De tent is door zijn donkere kleur en zware katoen ideaal geschikt als slaaptent voor grote groepen. Slapend op een zelf opblazend matje kunnen er ongeveer 25 tot 30 personen in slapen. Bij gebruik van luchtbedden die doorgaans iets breder zijn neemt dit aantal af naar ongeveer 22 personen.

Wordt de tent als feesttent gebruikt dan herbergt deze als snel 50 personen, uitgaande van 0,6m2 per persoon.

De tent kan door zijn constructie enkel op zachte ondergrond als gras of zand geplaatst worden. Plaatsing op verharde ondergrond als stenen etc. is niet mogelijk, tenzij er stenen verwijderd mogen worden!

De tent wordt verhuurd a € 110,- per etmaal, dat is inclusief vervoer van en naar de locatie tot een straal van 5 km rondom ons groepshuis, inclusief opzetten en weer afbreken. Indien gewenst kan een grondzeil bijgeleverd worden.

Technische gegevens Jumbo
Slaaptent Ja
Feesttent Ja
Formaat inwendig 9*5   (45 m2)