• SCOUTING
  een eigen manier van leven
 • SAMEN OP KAMP
  en altijd leuk!
 • DE SCOUTS
  in teamverband presteren
 • SPORTIEF
  en geweldige herinneringen
 • ALLES BIJ ELKAAR
  een gezellige groep!


Elke week avonturen beleven, kennismaken met de natuur, maar ook kampvuur stoken en hierop je eigen brood bakken. Of met elkaar van hout en touw een brug bouwen over het water, waarvan je zelf dacht dat je het niet kon. Bij scouting kan het allemaal en het is elke week anders. Elke week weer een nieuwe belevenis. Bij scouting is alles mogelijk!

Heb je ook zin in een spannende speurtocht, je eigen eten koken op een houtvuur of je lekker verkleden? Kamperen met je vriendinnen of vrienden, een hangmat maken om in te luieren of met zijn allen een vlot bouwen. Iedere week samen een nieuwe uitdaging aangaan.

Altijd welkom
Bij Scouting ben je al welkom vanaf je vijfde jaar. Of je nu een meisje bent of een jongen, dat maakt niets uit. Waar scouting goed rekening mee houdt, is dat een zesjarige nu eenmaal andere zaken leuk vindt dan een zestienjarige. Daarom kent scouting verschillende leeftijdsgroepen. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt! Als je zin hebt om scouting zelf eens mee te maken, kom dan eens kijken bij onze groep.

ONZE SPELTAKKEN

Bevers

De Esdoorn-bevers zijn kleine avonturiers in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar. In het dorp van Hotsjietonia maken zij kennis met scouting.
Lees meer →

Welpen

De Esdoorn-welpen zijn jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar. De speelse nadruk ligt nu iets meer op scoutingtechnieken.
Lees meer →

Scouts

De Esdoorn-scouts zijn 11 t/m 15 jaar en beleven in teamverband echte scouting avonturen. Hikes, kamperen en koken: scouts draaien hun handen er niet voor om.
Lees meer →

Explorers

Doorgewinterd en scouts in hart en nieren, dat zijn de Esdoorn-explorers. Doorzetters van 16 t/m 18 jaar die hun eigen boontjes doppen en dus geen leiding nodig hebben, enkel begeleiding.
Lees meer →